Комисия за защита на личните данни

С „Балкан Комфорт Д.М.С.“ ООД работим вече две години. Агенцията е наш доставчик на самолетни билети, хотелско настаняване в чужбина и медицински застраховки. Фирмата работи активно и ангажирано, демонстрирайки задълбочено разбиране и професионална компетентност към продуктите и услугите, които предоставя. Менидмънтът на агенцията винаги спазва коректно клаузите по договора с нас.

Екипът на „Балкан Комфорт Д.М.С.“ ООД се състои от мотивирани и компетентни служители с много високо ниво на подготовка, които притежават богат опит и прилагат във всички области на дейност на агенцията с най- добрите професионални практики.

Венета Шопова – председател на Комисия за защита на личните данни


ТП Ели Лили (Суис) АД

Уважаеми господа, С туристическа агенция „Балкан Комфорт Д.М.С.“ ООД работим от 2007г. Тя е организатор на семинарите и презентациите, които компанията ни прави. Агенцията работи активно, подхожда с разбиране и компетентност към услугите, които предлага. Винаги предоставя различни варианти за настаняване и зали за организиране на нашите събития. Според конкретните изисквания осигурява адекватна подредба на конферентните зали, както и необходимата техника за осъществяване на мероприятието.

Организира предварителна и текуща регистрация за всяко събитие и съдейства за раздаване на работни материали на участниците. Ангажира се с цялостната организация на хранене на участниците, упражнява текущ контрол за правилното протичане на мероприятията. Прави впечатление коректното отношение към клиента, познаването на цените и конюктурата на пазара, умението на служителите и да предлагат най- подходящите дени и оферти за всяко конкретно запитване.

Д-р Нели Огнянова – медниджър за България на ТП „Ели Лили (Суис) АД


Canon Bulgaria

Уважаеми дами и господа, Canon Bulgaria има делови отношения с „Балкан Комфорт Д.М.С.“ ООД от 2002г. Агенцията предоставя услуги в страната и чужбина по организация на служебни пътувания (самолетни билети, хотели, наемане на автомобили, трансфери и други), на пътувания за стимулиране на кллиенти и членове на екипа, обучения, семинари и други корпоративни провяви и събития.

През септември тази година им възложихме цялостната организация и управление на спонсорската програма на Canon на Празниците на изкуствата „Аполония 2015“. Агенцията се справи отлично, както с програмата за гости, така и с управлението на спонсорския пакет, бюджета и изложбите на Canon по време на фестивала.

„Балкан Комфорт Д.М.С.“ ООД винаги е била коректна фирма и партньор, на когото може да се разчита. Услугите са с устойчиво високо качество при разумни, конкурентспособни за заявената категория цени. Предложенията са точно съобразени с изискванията ни като клиент, съдържат алтернативни варианти и показват, че екипа познава добре възможностите на достатъчно на брой различни доставчици на услуги. Реакцията е бърза, а връзката от тяхна страна- активна. Canon Bulgaria високо цени профеонализма и откритите отношения с „Балкан Комфорт Д.М.С.“ ООД и с увереност препоръчва фирмата, като надежден делови партьор.

Петрониус Секареану – управител на Canon Bulgaria


Ангелина Тодорова

Здравейте, Милена!

От името на групата, която водех, изразявам благодарност за добрата организация, спокойния маршрут и перфектно обслужване от Ваша страна. Шофирането на Николай също бе на висота. Срещата с духовното в трите непознати за нас манастира бе неописуемо приятна. Като прибавим и благосклонното време, съботният ден се превърна за нас в незабравима емоция.

Още веднъж благодарим ви, младежи!

Ангелина Тодорова, 03.10.2017


Пламена Панева

Екскурзията беше страхотна! Много разтоварваща и зареждаща! С интересен маршрут и добра организация!

Пламена Панева, 05.06.2017


Таня Хаджигенова

Искам да споделя удоволствието от екскурзията на 20 май до манастирите – Букуровски, Разбоишки, Света Петка и водопада „Котлите“. Въпреки натоварената програма, водещата Милена се справи чудесно. Скромна, дружелюбна и отзивчива тя съумя да организира цялата група, като представяше всеки обект по време на посещението му.Изказваме благодарност на фирмата и лично на Милена за екскурзията.

Таня Хаджигенова, 22.05.2017


Боян Захариев

Не просто екскурзия, а истинско изживяване. Милена успя да ни зарази с ентусиазма си и с този на всички интересни хора, с които ни срещна. Една събота, изпълнена с много ходене, пиене на вода от кладенци, посещение на интересни места и срещи с интересни хора, които те карат да се замислиш за много неща.

Боян Захариев, 27.05.2017


Светла Иванова

Беше много приятна екскурзия до манастирите. Останах много доволна! И с удоволствие ще ползвам пак вашата фирма.

Светла Иванова, 14.06.2017